Software-ul Formlabs

Simplifică configurarea, gestionarea și monitorizarea imprimării 3D 


  Politica de prelucrare a datelor caracter personal

  Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


  3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri

  Optimizați-vă procesele de imprimare în PreForm

  Proiectați-vă modelul în software-ul CAD , apoi importați fișierul STL sau OBJ în software-ul nostru de pregătire a tipăririi, PreForm. Pregătiți modelul în câteva minute, încărcați-l pe imprimantă și puteți începe construcția.

  Comenzi manuale puternice

  Utilizatorii experți pot ajusta manual o varietate de parametri, cum ar fi densitatea și dimensiunea suportului, pentru a regla fin rezultatele.

  Reglarea grosimii stratului

  Utilizați acest mod de imprimare avansat pentru a selecta grosimea stratului pe parcursul imprimării, pastrând detaliile ridicate și viteza mare.

  Faceți imprimarea 3D de oriunde cu aplicația Dashboard

  Utilizați aplicația pentru a gestiona, online, imprimante, materiale și echipele.

  • Monitorizați imprimarile și materialele – Asigurați-vă că profitați la maximum de toate imprimantele dvs. Comparați cu ușurință ratele de succes și utilizarea imprimării pe fiecare în parte.
  • Printează de la distanță – Pregătiți-vă imprimanta înainte de a pleca, apoi începeți lucrările de oriunde cu Remote Print. Disponibil pentru Form 3.
  • Urmăriți utilizarea rășinii și a rezervoarelor în timpGestionați-vă inventarul de materiale și rezervoare de rășină, astfel încât să știți când este timpul să înlocuiți consumabilele.
  • Construit pentru echipe – Gestionați cu ușurință permisiunile și urmăriți imprimarea la orice scară cu aplicația Dashboard.
  • Alerte oriunde – Activați notificările prin SMS și e-mail în aplicație pentru a primi notificări atunci când imprimările sunt finalizate sau imprimanta dvs. are nevoie de atenție.
  • Imprimare în așteptare – Aveți mai multe lucrări de tipărire? Planificați și organizați ordinea de imprimare în PreForm, de exemplu, pentru a rula printuri scurte în timpul zilei sau pentru a rula printuri cu același material.