Fuse1

Sinterizare laser selectivă, de înaltă performanță, în sfârșit la dispoziția utilizatorilor finali

Odată cu Fuse 1 începe un nou val de fabricație și prototipare independentă. Aduceți imprimarea 3D din nylon în fluxul de producție, alături de o platformă de sinterizare laser selectivă (SLS), la un preț accesibil.

Intuitiv
Fuse 1 este conceput pentru o întreținere minimă. O interfață cu ecran tactil color vă ghidează în fiecare etapă de imprimare și întreținere.

Accesibil
Cu costuri reduse ale echipamentelor, materiale accesibile și reciclare eficientă a pulberii, Fuse 1 este alegerea inteligentă pentru imprimarea 3D SLS de calitate industrială.

Eficient
De la configurarea tipăririi până la recuperarea pulberii, hardware-ul și software-ul sunt ușor de utilizat și sunt concepute pentru a vă maximiza eficiența pe parcursul întregului proces.

Faceți cunoștință cu Fuse 1


 

Setările imprimării – simplu și rapid

 

Utilizați software-ul Formlabs PreForm în vederea pregătirii tipăririi (gratuit pentru descărcare și test) pentru a importa fișiere de piese STL sau OBJ, a orienta și aranja modele, a estima timpii de imprimare, a vă monitoriza imprimantele și pentru a încărca fișiere de lucru.

PreForm are algoritmi de aranjare a pieselor care pot aranja automat multe modele tipuri de modele într-o singură tipărire.

 

Tipărire de încredere. Rezultate garantate.

Imprimarea 3D SLS fuzionează pulberea de nylon, strat cu strat. Pulberea neutilizată susține piesele în timpul imprimării. Astfel, puteți crea modele complexe, interconectate, fără a fi nevoie de structuri de susținere.

Cu ajutorul tehnologiei Surface Armor (în proces de brevetare), Fuse 1 oferă proprietăți mecanice și finisaje de suprafață competitive, la un cost redus față de cel al sistemelor concurente.

 

 

Proiectată pentru a imprima non-stop

Adăugați o a doua cameră de construcție detașabilă, compatibilă cu Fuse 1 și Fuse Sift, pentru a permite imprimarea continuă și a reduce timpul de oprire.
Cu ajutorul ei puteți începe o nouă imprimare, la 1-2 ore după ce imprimarea anterioară s-a încheiat.

 

Gestionarea imprimărilor SLS realizate

În timpul configurării și imprimării, o interfață tactilă intuitivă vă ajută să parcurgeți fiecare pas.
Ecranul tactil afișează o imagine „live” a patului de imprimare, astfel încât puteți urmări cum fiecare contur prinde formă. În PreForm, această vizualizare este disponibilă și de pe computer. Prin urmare, puteți monitoriza tipărirea fără a părăsi biroul.

Urmăriți de oriunde imprimantele, echipele și consumabilele, cu ajutorul aplicației Dashboard.

 

Recuperarea pulberii – sigur și eficient

Fuse Sift, stația noastră de recuperare a pulberii all-in-one, combină extracția pieselor, recuperarea pulberii, depozitarea și amestecarea într-un singur dispozitiv.
Produceți piese complet funcționale, cu o rată de reîmprospătare a pulberii de 30%, cu cicluri nelimitate. Implicit, puteți imprima cu până la 70% pulbere reciclată.

Fuse Sift va distribui și amesteca automat pulberea uzată cu cea nouă, astfel încât puteți reduce risipa și controla alimentarea cu pulbere.

fuse_1_nylon_sift_powder.jpg__1354x0_q85_subsampling-2

Nylon 12 – un material care face totul

Echilibrând rezistența și calitatea detaliilor, pulberea Nylon 12 este un material extrem de capabil, atât pentru prototiparea funcțională, cât și pentru producția finală a ansamblurilor complexe și a pieselor durabile, cu stabilitate ridicată pentru diverse medii de utilizare. Pulberea Nylon 12 este special concepută pentru imprimanta Fuse 1.

Materialul Nylon 12 este deja disponibil. Nylon 11 va apărea în curând. Multe alte materiale sunt în curs de dezvoltare.

Rezistență la tracțiune 50 MPa         Elongație la rupere (X/Y) 11%

De la Fuse 1 la Fuse Sift

Un flux de lucru simplu și intuitiv

 

 

Fuse Sift

Pulberea multifuncțională pentru Fuse 1 poate fi recuperată cu ajutorul Fuse Sift

Fuse Sift este un sistem sigur și eficient de recuperare a pulberii pentru Fuse 1. Această stație multifuncțională combină extracția pieselor, recuperarea, stocarea și amestecarea pulberii, într-un singur dispozitiv independent.

Sistem compact, închis

 

La încărcare, un sistem de presiune negativă a aerului menține pulberea în interior, permițând simultan accesul și curățarea ușoară.

Dimensiuni gabarit: 1 x 0,6 x 1,9 m

Proiectată pentru imprimare non-stop

Adăugați o a doua cameră de construcție detașabilă, compatibilă cu Fuse 1 și Fuse Sift, pentru a permite imprimarea continuă și a reduce timpul de oprire.
Cu ajutorul ei puteți să începeți o nouă imprimare, la 1-2 ore după ce imprimarea anterioară s-a încheiat.

complete-sift-toolkit.jpg__1354x0_q85_subsampling-2

Pierderi reduse

Rata de reîmprospătare a materialului de 30% vă permite să imprimați cu până la 70% pulbere reciclată, pe termen nelimitat. Fuse Sift filtrează particulele pentru a fi amestecate cu pulbere nouă și reutilizate în viitoarele tipăriri.

 

Recuperarea pulberii – un proces sigur și eficient

Fuse Sift, stația noastră de recuperare a pulberii all-in-one, combină extracția pieselor, recuperarea pulberii, depozitarea și amestecarea într-un singur dispozitiv.
Produceți piese complet funcționale, cu o rată de reîmprospătare a pulberii de 30%, cu cicluri nelimitate. Acest fapt vă permite să imprimați cu până la 70% pulbere reciclată.

Fuse Sift va distribui și amesteca automat pulberea uzată cu cea nouă, astfel încât puteți reduce risipa și controla alimentarea cu pulbere.

Un set complet de instrumente

Fuse Sift include un set de instrumente de finisare, pentru a vă ajuta să curățați cu ușurință excesul de pulbere din piese. Setul include:

 • Perie mare
 • Perie mică x 2
 • Curățătoare de țevi
 • Instrument curățare spații mici
 • Perie pentru aspirator
 • Instrument pentru curățarea spațiilor mici pentru aspirator

 

 


  Politica de prelucrare a datelor caracter personal

  Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


  3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri