Imprimanta 3D Markforged Onyx Pro, seria Desktop

Mai puternic decât plasticul

Onyx Pro imprimă piese din materiale compozite, de 10 ori mai rezistente decât plasticul, grație ranforsării Nylonului-Carbon cu Fibră de Sticlă.

Rapiditate și Accesibilitate

__________

Înlocuiți metalul prelucrat, utilizat pentru realizarea pieselor, cu materiale compozite din Fibră de Sticlă, investind de 20 de ori mai puțini bani. Bucurați-vă de piese solide, care îmbină forța cu accesibilitatea.

Fiabilitate și precizie industrială

__________

Onyx Pro reunește fiabilitatea și precizia de calitate industrială într-un dispozitiv care încape pe biroul dvs. Uitați de grijile cauzate de o imprimare nereușită.  

HARDWARE

Onyx Pro

Performanța de calitate industrială se ascunde într-o carcasă din aluminiu, construită în jurul unei platforme plate de susținere a echipamentelor, o suprafață de prelucrare din aluminiu cu cuplaj cinematic și o platformă de printare cu precizie inegalabilă. Onyx Pro, imprimanta 3D cu Fibră de Sticlă, îmbină calitatea cu prețurile accesibile.

Suprafața de lucru: 320 mm x 132 mm x 154 mm

Înălțime strat: 100 μm

Tehnologie: FFF&CFF

 

Tehnologie

CFF

Fabricarea continuă a filamentelor

Formate din combinația a două materiale, piesele compozite sunt incredibil de puternice și versatile. Procesul nostru unic de fabricație vă permite să imprimați piese care sunt mai rigide și mai puternice decât piesele analoage, tipărite 3D în mod tradițional.

Proiectare

Realizați piesa dvs. în CAD, încărcați STL și selectați un material compozit, cum ar fi Fibra de Carbon, Fibra de Sticlă sau Kevlar. Programul bazat pe cloud se ocupă de restul, asigurându-se că obțineți, la final, piesa dorită.

Ranforsare

Sistemul material dual creează partea compozită strat cu strat. Primul ajutaj construiește matrița din plastic, iar cel de-al doilea o înfășoară cu fibră.

Piese

La fel de puternice ca aliajul de aluminiu utilizat în industria aeronautică, și cu peste 40% mai ușoare, piesele CFF Markforged sunt mai mult decât potrivite pentru a înlocui piesele metalice prelucrate, dispozitivele și prototipurile fabricate în mod tradițional.

Carcasă exterioară

ONYX

Proiectat pentru a combina rezistența și durabilitatea Nylonului cu stabilitatea dimensională și rezistența materialelor compozite, Onyx este cel mai bun plastic din lume pentru imprimarea 3D.

Aflați mai mult >

 

Ranforsare internă

FIBRĂ DE STICLĂ

Materialele compozite din Onyx, ranforsate cu Fibră de Sticlă, sunt la fel de puternice ca metalul și de 20 de ori mai rigide și mai rezistente decât piesele analoage, imprimate în mod tradițional.

Aflați mai mult >

Markforged

Software de imprimare Eiger 3D

Bazat pe cloud, Eiger este cel mai avansat software de imprimare 3D din lume, controlând automat versiunile și gestionând producția în timp real. Proiectat din start pentru a simplifica producția, Eiger vă permite să imprimați piese din plastic, metal sau materiale compozite, direct din browser-ul dvs.

Calitatea pieselor

Imprimare

Calitatea pieselor

În spatele fiecărei imprimante 3D Markforged seria desktop se află o întreagă echipă de designeri și ingineri. Știm că instrumentele de fabricație trebuie să fie fiabile în funcționare și repetabile în timpul producției. De aceea, imprimantele noastre sunt elaborate pentru a garanta piese de înaltă calitate,  precise, repetabile și puternice.

Descărcați Detaliile Tehnice ale Materialelor Compozite >

Utilitate

Hardware

Utilitate

Fiecare imprimantă, spălător și cuptor, au un soft conectat la cloud și un ecran tactil de 4.3”. Actualizările constante OTA garantează îmbunătățirea permanentă a produselor Markforged. Urmărirea utilizării materialelor și detectarea lipsei acestora vă ajută să monitorizați imprimantele și să reduceți risipa. Acestea sunt doar câteva modalități prin care încercăm să scurtăm procesul de realizare a pieselor.

Solicitați un demo >

Gestionarea producției

Software

Gestionarea producției

Bazat pe cloud, Eiger este cel mai avansat software de imprimare 3D din lume, controlând automat versiunile și gestionând producția în timp real. Proiectat din start pentru a simplifica producția, Eiger vă permite să imprimați piese din plastic, metal sau materiale compozite, direct din browserul dvs.

Discutați cu un specialist >

Detalii tehnice

Onyx Pro

Suprafață de lucru:

320 mm x 132 mm x 154 mm

Dimensiune:

584 mm x 330 mm x 355 mm

Rezoluție strat Z:

100 μm

Greutate:

16 kg (35 lbs)

Cartuș:

Filament din plastic compozit; Filament compozit continuu

Geometria părții interne:

Umplere cu celule triunghiulare închise

Umplere cu celule hexagonale închise

Umplere cu celule rectangulare închise

Securitate:

O singură logare
Autentificare cu doi factori

Productivitate:

Managementul producției
Portal de administrare

Livrare software:

Cloud
Depozitare locală
Complet On-Prem, instalat pe computerul unei persoane/organizații  (opțional)

Acces timpuriu la actualizări:

Acces timpuriu la noile funcții de proiectare și capacități de imprimare

Caracteristici și capacități de imprimare

Cursuri avansate de proiectare cu un inginer Markforged, direct în biroul dvs. (opțional)

Sunteți pregătit să faceți cunoștință cu Onyx Pro?

__________

Descoperiți ce puteți crea cu cel mai avansat sistem de imprimare 3D disponibil. 

Echipamente pentru camere de luat vederi

Studiu de caz

Rent the Sky Films

Rent the Sky Films imprimă adaptoare de cablu personalizate pentru camere 3D portabile, de 7 kg (15 lb), care înlocuiesc echipamentele convenționale de 45 kg (100 lb). Aceste adaptoare consolidează cablarea la un singur punct de interfață, ceea ce simplifică și facilitează utilizarea camerei. Scott Ferril, fondatorul Rent the Sky Films, rezumă întreaga experiență la „diferența dintre obținerea cadrelor în funcție de dorință versus obținerea lor în funcție de timpul disponibil.”

Rapiditate la un preț accesibil.

Aflați mai mult >

Aportul apei de mare

Studiu de caz

MARTAC

MARTAC proiectează și produce nave acvatice performante, fără pilot. Pentru a răci motoarele de pe aceste nave, producătorii direcționează apa rece din exteriorul bărcii spre interiorul ambarcațiunii. Prin imprimarea 3D a dispozitivelor de colectare a apei, extrem de dificil de fabricat în alt mod, compania a redus substanțial costurile de fabricație. Onixul este suficient de robust pentru a supraviețui atât reziduurilor oceanice, cât și apei de mare corozive.

Rapiditate la un preț accesibil.

Aflați mai mult > 

Instrumente de ștanțare

Studiu de caz

Centerline Engineered Solutions

Centerline Engineered Solutions fabrică piese modelate din oțel, cu ajutorul unei prese industriale. La fabricarea fiecărei piese în parte, Centerline trebuie să realizeze o matriță și o ștanță unică. Pentru majoritatea aplicațiilor, costul presei nu justifică cheltuielile pentru realizarea piesei. Prin imprimarea dispozitivului din Onix și consolidarea punctelor critice cu inserții de oțel, Centerline creează unelte de modelare și manipulare la costuri mult mai mici.

Rapiditate la un preț accesibil.

Aflați mai mult >


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri