Imprimanta 3D Markforged X5

Piese funcționale, pregătite pentru utilizare

Acum puteți imprima piese 3D din Fibră de Sticlă, mai rapid și mai ieftin decât în cazul prelucrării.

Markforged X5 este imprimanta ideală pentru piese ultra-rezistente, utilizabile în mod repetat.

Piese de 20 de ori mai puternice
__________

Piese perfecte pentru o mare varietate de instrumente, dispozitive și prototipuri funcționale, de 20 de ori mai puternice și de 10 ori mai rigide ca ABS.

Rapiditate și Accesibilitate
__________

Înlocuiți aluminiul prelucrat cu piese compozite 3D, imprimate din Fibră de Sticlă, la 1/20 din costul obișnuit. Bucurați-vă de piese care reunesc forța sporită cu prețurile mici.

Imprimare

Dispozitive de manipulare a obiectelor

Mențineți linia de producție funcțională la viteză maximă. Reduceți întregul proces de creare a bunurilor, precum și costurile pentru dispozitivele de manipulare, imprimând toate instrumentele necesare în aceeași zi. Tipăriți instrumente noi și înlocuitori funcționali pentru piesele vechi. Economisiți timp și bani cu ajutorul imprimării 3D cu Fibră de Carbon.

Cost tipic de prelucrare: $285.61

Cost imprimare 3D Markforged: $9.45

Economii: 97%

Fixarea pieselor în timpul prelucrării

Folosiți resursele CNC pentru cele mai dificile operațiuni de prelucrare. Măriți lățimea benzii de prelucrare prin imprimarea 3D a dispozitivelor de fixare cu armatură compozită și a instrumentelor de lucru personalizate, a căror putere e perfectă pentru operațiunile dificile de prelucrare.

Cost tipic de prelucrare: $721.70

Cost imprimare 3D Markforged: $116.04

Economii: 84%

Sudarea pieselor pentru a le menține în forma dorită

Pentru operațiunile complexe de sudare, imprimați dispozitive mai eficiente, menite să contribuie la poziționarea corectă a pieselor. Consolidarea fibrelor distribuie uniform forțele de strângere pe geometriile personalizate, făcând aceste dispozitive mai potrivite decât oricare alte soluții și mai accesibile decât setările personalizate de prelucrare.

Cost tipic de prelucrare: $1050.82

Cost imprimare 3D Markforged: $85.92

Economii: 91%

Menținerea și poziționarea pieselor cu dispozitivele de fixare ale mașinii de măsurat în coordinate (CMM)

Imprimare 3D personalizată a dispozitivelor de fixare pentru încăperile QA. Imprimați un sistem autonom de lucru pentru a elimina nevoia de configurări complicate. Certificați mai multe piese, într-un timp mai scurt, cu ajutorul unor dispozitive de fixare eficiente și ușor de obținut.

Cost tipic de prelucrare: $662.10

Cost imprimare 3D Markforged: $36.03

Economii: 95%

Dispozitivul de atașare, fixare și aliniere corectă a pieselor și modulelor

Simplificați producția și asamblările dificile, tipărind dispozitivele de atașare, fixare și aliniere corectă a pieselor și modulelor. Proprietățile rezistente și nedăunătoare chimic, tipice pentru Onyx, transformă această imprimantă într-una potrivită pentru mediile de producție, asigurând realizarea unor instrumente rezistente în timp și accelerarea fluxului de lucru.

Cost tipic de prelucrare: $436.50

Cost imprimare 3D Markforged: $8.22

Economii: 98%

Hardware

Markforged x5

Dispunând de unicul sistem de imprimare cu ajutaj dublu, Markforged X5 permite obținerea unor piese la fel de puternice ca metalul, datorită Fibrelor de Sticlă întrețesute în structura acestora. Imprimanta are o carcasă din aluminiu, o platformă plată de susținere a echipamentelor, o suprafață de prelucrare din aluminiu cu cuplaj cinematic, codificatoare pentru motor, laser de calibrare și un soft de excepție.

Suprafață de lucru: 330 mm x 270 mm x 200 mm
Înălțime strat: 50 μm
Tehnologie: FFF & CFF

Detalii tehnice

Markforged X5

Suprafață de lucru:

330 mm x 270 mm x 200 mm

Dimensiune:

584 mm x 483 mm x 914 mm

Rezoluție strat Z:

50 μm

Greutate:

48 kg (106 lbs)

Cartuș:

Filament din plastic compozit;

Geometria părții interne:

Umplere cu celule triunghiulare închise
Umplere cu celule hexagonale închise
Umplere cu celule rectangulare închise

Securitate:

O singură logare
Autentificare cu doi factori

Productivitate:

Managementul producției
Portal de administrare

Livrare software:

Cloud
Depozitare locală
Complet On-Prem, instalat pe computerul unei persoane/organizații (opțional)

Acces timpuriu la actualizări:

Acces timpuriu la noile funcții de proiectare și capacități de imprimare
Caracteristici și capacități de imprimare

Plan de succes:

Serviciu și garanție extinse (opțional)

Cursuri:

Cursuri avansate de proiectare cu un inginer Markforged, direct în biroul dvs. (opțional)

Carcasa exterioară

ONYX

Proiectat pentru a combina rezistența și durabilitatea Nylonului cu stabilitatea dimensională și rezistența materialelor compozite, Onyx este cel mai bun plastic din lume pentru imprimarea 3D.

Armatură internă

Fibră de sticlă

În combinație cu Fibra de Sticlă, Onyx-ul devine la fel de rezistent ca metalul, generând piese de 20 de ori mai rigide și mai puternice decât analoagele lor 3D, imprimate în mod tradițional. Markforged X5 este o imprimantă 3D care imprimă cu Fibră de Sticlă, combinând astfel rezistența imbatabilă a materialului cu o viteză de producție uimitoare și o eficiență optimizată. E o soluție unică, menită să vă ajute să economisiți bani.

Tehnologie

CFF

Fabricarea continuă a filamentelor

Formate din combinația a două materiale, piesele compozite sunt incredibil de puternice și versatile. Procesul nostru unic de fabricație vă permite să imprimați piese mai rigide și mai puternice decât obiectele tipărite 3D, în mod tradițional.

Proiectare

Realizați în CAD piesa dvs., încărcați STL și selectați unul dintre materialele compozite, cum ar fi Fibra de Carbon, Fibra de Sticlă sau Kevlar. Software-ul, bazat pe cloud, se ocupă de restul, facilitând imprimarea corectă a piesei.

Ranforsare

Sistemul material dual creează partea compozită strat cu strat. Primul ajutaj construiește matricea din plastic, iar cel de-al doilea o înfășoară în întregime cu fibră.

Piese

La fel de puternice ca aliajul de aluminiu utilizat în industria aeronautică, și cu peste 40% mai ușoare, piesele CFF Markforged sunt mai mult decât potrivite pentru a înlocui piesele metalice prelucrate, dispozitivele și prototipurile fabricate în mod tradițional.

Hardware

Precizia laserului

Metoda de inspecție prin scanare, caracteristică imprimantei 3D Markforged X5, asigură precizia dimensională și obținerea toleranțelor critice. Imprimanta scanează zona de printare cu o precizie de 1 µm, generând o hartă a contururilor suprafețelor, calibrând măsurătorile, ajustând înălțimea ajutajului și reglând topografia suprafeței tipărite în timp real. Astfel, X5 garantează obținerea unor piese tipărite exact așa cum vă doriți.

Hardware

Utilitate

Fiecare imprimantă, spălător și cuptor, au un soft conectat la cloud și un ecran tactil de 4.3”. Actualizările constante OTA garantează îmbunătățirea permanentă a produselor Markforged. Urmărirea utilizării materialelor și detectarea lipsei lor vă ajută să monitorizați imprimantele și să reduceți risipa. Acestea sunt doar câteva modalități prin care încercăm să scurtăm procesul de realizare a pieselor.

Solicitați un demo >

Software

Gestionarea producției

Bazat pe cloud, Eiger este cel mai avansat software de imprimare 3D din lume, controlând automat versiunile și gestionând producția în timp real. Proiectat din start pentru a simplifica producția, Eiger vă permite să imprimați piese din plastic, metal sau materiale compozite, direct din browserul dvs.

Aflați mai mult >

Markforged

Soft de imprimare 3D Eiger

Bazat pe cloud, Eiger este cel mai avansat software de imprimare 3D din lume, controlând automat versiunile și gestionând producția în timp real. Proiectat din start pentru a simplifica producția, Eiger vă permite să imprimați piese din plastic, metal sau materiale compozite, direct din browserul dvs.

Sunteți pregătit să faceți cunoștință cu X5?

__________

Descoperiți ce puteți crea cu cel mai avansat sistem de imprimare 3D disponibil.


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri