Imprimanta industrială 3D Markforged X7

Inginerie performantă

Extrem de puternice și de rigide, foarte ușoare și incredibil de versatile, piesele 3D imprimate cu Markforged X7 oferă performanțe inegalabile, fără compromisuri.

Mai competitiv decât Aluminiul

__________

Piesele din Fibră de Carbon rezistă la cele mai dificile aplicații. Mai puternice decât Aluminiul 6061 și cu 40% mai ușoare, aceste piese sunt perfecte pentru fabricarea echipamentelor, dispozitivelor, sculelor și pieselor de uz final.

De 50 de ori mai rapid, de 20 de ori mai ieftin

__________

Înlocuiți automat aluminiul prelucrat cu piese tipărite la imprimanta industrială Markforged X7. Piesele imprimate cu Onyx și armate cu filament din Fibră de Carbon, Fibră de Sticlă sau Kevlar® sunt funcționale și disponibile în aceeași zi, pentru o fracțiune din cost.

Hardware

Markforged x7

Conceput din start pentru performanțe fiabile, X7 oferă o imprimare 3D calitativă și o precizie inegalabilă. Vârf de gamă, platforma industrială vă pune la dispoziție un sistem consolidat de imprimare, cu ajutaje duble, compatibile cu Fibra de Carbon și Kevlar. Laserul inspectează și scanează piesele în timpul tipăririi, asigurând precizia dimensională pentru cele mai critice toleranțe. Accelerați producția de piese cu Turbo Print, metoda noastră de imprimare ultra-rapidă, disponibilă doar pe X7.

Suprafața de lucru: 330 mm x 270 mm x 200 mm

Înălțime strat: 50 μm

Tehnologie: FFF & CFF

Detalii tehnice

Markforged X7

Suprafață de lucru:

330 mm x 270 mm x 200 mm

Dimensiune:

584 mm x 483 mm x 914 mm

Rezoluție strat Z:

50 μm

Greutate:

48 kg (106 lbs)

Cartuș:

Filament din plastic compozit; Filament compozit continuu

Geometria părții interne:

Umplere cu celule triunghiulare închise

Umplere cu celule hexagonale închise

Umplere cu celule rectangulare închise

Securitate:

O singură logare
Autentificare cu doi factori

Productivitate:

Managementul producției
Portal de administrare

Livrare software:

Cloud
Depozitare locală
Complet On-Prem, instalat pe computerul unei persoane/organizații  (opțional)

Acces timpuriu la actualizări:

Acces timpuriu la noile funcții de proiectare și capacități de imprimare

Caracteristici și capacități de imprimare

Plan de succes:

Serviciu și garanție suplimentară (opțional)

Cursuri:

Cursuri avansate de proiectare cu un inginer Markforged, direct în biroul dvs. (opțional)

Imprimare

Dispozitive de manipulare a obiectelor

Mențineți linia de producție funcțională la viteză maximă. Reduceți întregul proces de creare a bunurilor, precum și costurile pentru dispozitivele de manipulare, imprimând toate instrumentele necesare în aceeași zi. Tipăriți instrumente noi și înlocuitori funcționali pentru piesele vechi. Economisiți timp și bani cu ajutorul imprimării 3D din Fibră de Carbon.

Cost tipic de prelucrare: $285.61

Cost imprimare 3D Markforged: $9.45 $

Economii: 97%

Fixarea pieselor în timpul prelucrării

Folosiți resursele CNC pentru cele mai dificile operațiuni de prelucrare. Măriți lățimea benzii de prelucrare prin imprimarea 3D a dispozitivelor de fixare cu armatură compozită și a instrumentelor de lucru personalizate, a căror putere e perfectă pentru operațiunile grele de prelucrare.

Cost tipic de prelucrare: $721.70

Cost imprimare 3D Markforged: $116.04

Economii: 84%

Sudarea pieselor pentru a le menține forma dorită

Pentru operațiunile complexe de sudare, imprimați dispozitive mai eficiente, menite să ajute piesele să se poziționeze corect. Consolidarea fibrelor distribuie uniform forțele de strângere pe geometriile personalizate, făcând aceste dispozitive mai potrivite decât oricare alte soluții și mai accesibile decât setările personalizate de prelucrare.

Cost tipic de prelucrare: $1050.82

Cost imprimare 3D Markforged: $85.92

Economii: 91%

Menținerea și poziționarea pieselor cu dispozitivele de fixare ale mașinii de măsurat în coordinate (CMM)

Imprimare 3D personalizată a dispozitivelor de fixare pentru încăperile QA. Imprimați un sistem autonom de lucru pentru a elimina nevoia de configurări complicate. Certificați mai multe piese, într-un timp mai scurt, cu ajutorul unor dispozitive de fixare eficiente și ușor de obținut.

Cost tipic de prelucrare: $662.10

Cost imprimare 3D Markforged: $36.03

Economii: 95%

Dispozitivul de atașare, fixare și  aliniere corectă a pieselor și modulelor

Simplificați producția și asamblările dificile, tipărind dispozitivele de atașare, fixare și aliniere corectă a pieselor și modulelor. Proprietățile rezistente și nedăunătoare chimic, tipice pentru Onyx, transformă această imprimantă într-una potrivită pentru mediile de producție, asigurând realizarea unor instrumente rezistente în timp și accelerarea fluxului de lucru.

Cost tipic de prelucrare: $436.50

Cost imprimare 3D Markforged: $8.22

Economii: 98%

Carcasa exterioară

ONYX

Proiectat pentru a combina rezistența și durabilitatea Nylonului cu stabilitatea dimensională și rezistența materialelor compozite, Onyx este cel mai bun plastic din lume pentru imprimarea 3D.

Ranforsare internă

Fibră de Carbon

Piesele din Fibră continuă de Carbon rezistă la cele mai dificile solicitări.

Fibră de Sticlă

Materialele compozite din Onyx, ranforsate cu Fibră de Sticlă, sunt la fel de puternice ca metalul și de 20 de ori mai rigide și mai rezistente decât piesele analoage, imprimate în mod tradițional.

Tehnologie

CFF

Fabricarea continuă a filamentelor

Formate din combinația a două materiale, piesele compozite sunt incredibil de puternice și versatile. Procesul nostru unic de fabricație vă permite să imprimați piese mai rigide și mai puternice decât obiectele tipărite 3D, în mod tradițional.

Proiectare

Realizați în CAD piesa dvs., încărcați STL și selectați unul dintre materialele compozite, cum ar fi Fibra de Carbon, Fibra de Sticlă sau Kevlar. Software-ul, bazat pe cloud, se ocupă de restul, facilitând imprimarea corectă a piesei.

Consolidare

Sistemul material dual creează partea compozită strat cu strat. Primul ajutaj construiește matricea din plastic, iar cel de-al doilea o înfășoară în întregime cu fibră.

Piese

La fel de puternice ca aliajul de aluminiu utilizat în industria aeronautică, și cu peste 40% mai ușoare, piesele CFF Markforged sunt mai mult decât potrivite pentru a înlocui piesele metalice prelucrate, dispozitivele și prototipurile fabricate în mod tradițional.

Hardware

Precizia laserului

Metoda de inspecție prin scanare, caracteristică imprimantei 3D Markforged X7, asigură precizia dimensională și obținerea toleranțelor critice. Imprimanta scanează zona de printare cu o precizie de 1 µm, generând o hartă a contururilor suprafețelor, calibrând măsurătorile, ajustând înălțimea ajutajului și reglând topografia suprafeței tipărite în acel moment. Astfel, X7 garantează obținerea unor piese tipărite exact așa cum vă doriți.

Hardware

Utilitate

Fiecare imprimantă, spălător și cuptor, au un soft conectat la cloud și un ecran tactil de 4.3”. Actualizările constante OTA garantează îmbunătățirea permanentă a produselor Markforged. Urmărirea utilizării materialelor și detectarea lipsei acestora vă ajută să monitorizați imprimantele și să reduceți risipa. Acestea sunt doar câteva modalități prin care încercăm să scurtăm procesul de realizare a pieselor.

Solicitați un demo >

Software

Gestionarea producției

Bazat pe cloud, Eiger este cel mai avansat software de imprimare 3D din lume, controlând automat versiunile și gestionând producția în timp real. Proiectat din start pentru a simplifica producția, Eiger vă permite să imprimați piese din plastic, metal sau materiale compozite, direct din browserul dvs.

Aflați mai mult >

X7 FIELD EDITION

Imprimanta 3D industrială robustă, implementabilă pe teren, pentru răspuns tactic la provocările de aprovizionare din locații îndepărtate.

Indiferent dacă sunteți în serviciile armate, serviciile de teren sau operațiunile din fabrică – X7 FE elimină golurile din procesul de fabricație.

 

 

Suprafață de lucru:

330 mm x 270 mm x 200 mm

Dimensiune:

914 mm x 914 mm x 1220 mm

Rezoluție strat Z:

50 μm – 250 μm

Greutate:

86 kg (189 lbs)

Cartuș:

Filament din plastic compozit; Filament compozit continuu

Geometria părții interne:

Umplere cu celule închise cu armare cu fibră continuă

 

 • Onyx
 • Onyx FR
 • Onyx ESD
 • Nylon
 • Precise PLA
 • Smooth TPU 95A
 • Fibră de carbon
 • Fibră de carbon FR
 • Fibră de sticlă
 • Kevlar
 • Fibră de sticlă HSHT

Despre X7 Field Edition

Kilogram pentru kilogram, watt pentru watt, imprimantele Markforged sunt cele mai capabile imprimante 3D de pe planetă.

Imprimați piese mai puternice decât aluminiul, cu armare unică continuă cu fibră de carbon. Nu este necesară o cameră încălzită voluminoasă, ceea ce economisește spațiu, greutate și energie.

Construcție unibody din aluminiu, rigidă și ușoară, cu portic prelucrat cu precizie. 86 de kilograme complet încărcate. Footprint de 92cm x 92cm.

Consumă mai puțină energie decât o pereche de becuri cu incandescență. Utilizează alimentarea de la rețea standard: 100-240 VAC, 150 W (2 A).

Calibrarea asistată cu laser ajută operatorii să mențină mașina reglată prin manipulare, transportare și temperaturi fluctuante.

Markforged

Soft de imprimare 3D Eiger

Bazat pe Cloud, Eiger este cel mai avansat software de imprimare 3D din lume, controlând automat versiunile și gestionând producția în timp real. Proiectat din start pentru a simplifica producția, Eiger vă permite să imprimați piese din plastic, metal sau materiale compozite, direct din browserul dvs.

Sunteți pregătit să faceți cunoștință cu X7?

__________

Descoperiți ce puteți crea cu cel mai avansat sistem de imprimare 3D disponibil.


  Politica de prelucrare a datelor caracter personal

  Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


  3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri