Imprimare 3D a pieselor și materialelor metalice

Imprimarea directă a metalelor (DMP) vă oferă libertatea completă de proiectare pentru a fabrica piese mai rezistente, ușoare, durabile și performante, mai bune decât cele fabricate prin metode clasice. Economisiți bani și accelerați timpul de lansare pe piață.

Aliaje de titan

Aliajele de titan se caracterizează prin rezistența ridicată, greutatea redusă și biocompatibilitatea excelentă. La imprimarea 3D pe metal, asemenea aliaje sunt esențiale, atât pentru calitatea finală a piesei, cât și pentru costul total de funcționare (TCO). Pulberea de titan este foarte reactivă și nu este expusă oxigenului. În camera de vid este necesară menținerea cu expunere la oxigen sub 25ppm, pe parcursul întregii proceduri de imprimare. Acest lucru asigură proprietăți consistente pieselor și o utilizare de pulbere de aproape 100%.

Aliaje din oțel inoxidabil

Ideale pentru piesele metalice complexe, imprimate 3D. Se pot produce piese cu rezistență excelentă, ductilitate ridicată, rezistență la uzură și coroziune. Integrând procesele de fabricație convențională cu cele de metal AM (industria aditivă de metal), piesele din oțel inoxidabil pot fi ușor sudate, prelucrate pe CNC și lustruite. Produse cu DMP/ PBF/ DMLS/ SLM, acestea sunt de obicei utilizate pentru componentele mașinilor, instalațiile din industria alimentară, dispozitivele medicale și instrumentele chirurgicale. Aliajele din oțel mai sunt utilizate frecvent pentru producția de piese de schimb, având parametri de imprimare bine dezvoltați și testați.

Aliaje din oțel superior (Maraging)

Utilizați oțel original de scule (1.2709) pentru producția directă de scule, matrițe și piese de înaltă performanță, care necesită rezistență și duritate ridicate. Imprimarea 3D din metal îngăduie includerea directă a canalelor de răcire conforme, pentru o gestionare îmbunătățită a capului în matrițele de turnare prin injecție, permițând cicluri mai scurte și o durată de viață mai mare. Aliajele din oțel superior prezintă o bună sudabilitate și prelucrabilitate pentru post-procesare. Astfel, tehnologia aditivă se integrează cu tehnologiile convenționale pentru a obține un cost total redus. Aceste aliaje au parametri de imprimare bine dezvoltați și testați.

Aliaje  Cobalt Crom – Pentru uz industrial și dentar

Aceste aliaje sunt folosite pentru piesele industriale rezistente la coroziune și uzură, care necesită rezistență la temperaturi ridicate. Pot fi utilizate pentru reducerea greutății, îmbunătățirea fluxului de fluid și consolidarea pieselor pentru turbine și motoare, pentru produsele de ceasornicărie, piesele cu pereți subțiri sau cu caracteristici fine, ce trebuie să respecte proprietăți mecanice precum rezistența la uzură și coroziune.

Aliaje de aluminiu

Reducerea greutății pieselor este o sarcină importantă în domeniul industrial. În imprimarea 3D, aliajele de aluminiu sunt adesea utilizate, în industria auto, aerospațială și cea de bunuri, pentru a obține piese ușoare, cu rezistență ridicată. Aplicațiile inovatoare, cum ar fi matrițele și aplicațiile specifice ale schimbătoarelor de căldură, utilizează conductivitatea termică ridicată a aliajelor de aluminiu.

Super aliaj de nichel

Astfel de aliaje sunt utilizate pentru piese complexe, care trebuie să îmbunătățească debitul de fluid, sau pentru aplicații cu temperatură ridicată și rezistență ridicată. Piesele obținute au proprietăți de material care le depășesc pe cele obținute prin diverse procese de turnare. Aliajele sunt ideale pentru piese de turbină cu gaz (IGT), sisteme de evacuare, mașini și piese din industria de procesare.

i1
Repetabilitate ridicată

Mizați pe arhitectura imprimantei și pe fluxul de lucru continuu, cu repetabilitate ridicată dovedită.

i2
Cea mai mică expunere la oxigen

Conținutul de oxigen, în mod constant sub 25ppm, asigură calitatea înaltă a pieselor, repetabilitatea și un cost operațional (TCO) scăzut, prin utilizarea aproape completă a materialului și un consum redus de argon.

i3
Gamă variată de materiale

Mizați pe parametrii bine dezvoltați și testați de specialiștii noștri în materiale. Reduceți considerabil timpul necesar pentru ca producția dvs. să funcționeze.


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri