Imprimarea 3D a pieselor și materialelor plastice

Tipuri de imprimare 3D din plastic

Figure 4

Figure 4 este o soluție de fabricație modulară și scalabilă. Imprimanta utilizează o tehnologie fără contact, rășini plastice de ultimă generație și un proces de întărire pe bază de lumină UV, care grăbește procesul de întărire pe bază de căldură, scurtându-l de la câteva ore la câteva minute. Acest lucru permite o calitate superioară a pieselor finale, îmbunătățiri ale rezistenței, durabilității, deformarea la temperaturi ridicate și proprietăți elastomerice. De asemenea, viteza procesului de imprimare fără contact, combinată cu volumul static redus al platformei de imprimare, îngăduie o combinare chimică mai bună a materialelor, detaliu imposibil de realizat prin alte metode de imprimare 3D cu fotopolimeri.

Stereolitografie (SLA)

SLA oferă cel mai înalt standard în privința finisării și preciziei suprafeței, fiind disponibil pe platformele mari de construcție, cu setări de înaltă rezoluție. SLA abordează o gamă largă de aplicații de fabricație rapidă, incluzând prototipuri, modele pentru turnare și dispozitive de ajutor în fluxul de fabricație. Imprimantele SLA 3D tratează materialele lichide din rășină cu un laser UV, pentru a produce piese durabile din plastic, a căror suprafață este netedă, rezoluție – înaltă, iar definiția marginilor și toleranțele rivalizează cu acuratețea pieselor din plastic prelucrate sau turnate. Cele mai bune imprimante SLA funcționează cu o gamă largă de materiale și sunt proiectate pentru prototipare, producție de piese de uz final, modele de turnare, matrițe, scule, dispozitive și modele medicale.

Sinterizare laser selectivă (SLS)

Sinterizarea selectivă cu laser este un proces care utilizează lasere CO2 de mare putere pentru a topi selectiv și a fuziona pulberile din termoplastic. Acest proces este ideal dacă doriți să produceți piese dure și funcționale, cu posibilitatea de a obține o finisare excelentă a suprafeței și detalii fine. SLS vă permite să treceți dincolo de prototipurile de proiectare și să obțineți cea mai mare precizie, durabilitate, repetabilitate și un cost scăzut al operațiunilor. SLS este, de asemenea, ideal pentru geometrii complexe, dificil de produs prin intermediul altor procese, sau atunci când timpul și costul sculelor sunt prohibitive. Este cea mai bună alegere pentru inginerii care caută piese funcționale și prototipuri în sectoarele auto, aerospațial, electronice de larg consum, instrumente chirurgicale și fabricarea diverselor repere din atelierele de producție.

Imprimare MultiJet (MJP)

Imprimarea MultiJet (MJP) este ideală pentru prototipuri funcționale de înaltă calitate, dispozitive de fixare, modele de turnare bijuterii, stomatologie, medicină și industrie aerospațială. Aceste imprimante de înaltă rezoluție sunt economice. Post-procesarea pieselor este practic fară atingere (handsfree), ceea ce permite tipărirea și curățarea caracteristicilor compexe și delicate fără deteriorări.

Sisteme de imprimare ColorJet (CJP)

De la domeniile medicale și educaționale, până la cele mai exigente medii comerciale, Colorjet Printing Systems (CJP) oferă culori imprersionante, viteză excepțională de imprimare, eficiență și costuri operaționale reduse. Cu o gamă largă de culori, materialul compozit CJP poate genera piese full-color foto-realiste pentru validarea și prezentarea conceptului. Folosind cian, magenta, galben și negru (CMYK) pentru a imprima pe o pulbere albă, poate crea atât piese monocrome, cât și piese colorate.

1

Prototipare

Soluții care eficientizează fluxul de lucru pentru a accelera designul digital, a crea modele de uz final și a construi prototipuri funcționale.

2

Producție

Producția aditivă pentru piesele din plastic este acum o realitate, definită prin productivitate, durabilitate, repetabilitate și cost total mai mic al operațiunilor necesare pentru producție.

3

Modele de Turnare

Accelerați livrarea produselor metalice de înaltă calitate cu ajutorul modelelor de turnare din ceară, tipărite 3D, și al modelelor de turnare, imprimate cu tehnologia SLA.

4

Scule și dispozitive

Produceți scule și dispozitive precise, cu ajutorul imprimării 3D, pentru a oferi o modalitate rapidă și rentabilă de a vă dezvolta procesul de fabricație.


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri