FX10

 

 

 

 

 

 

 

Vă prezentăm cel mai versatil instrument pentru fabrica dumneavoastră

FX10™ este următoarea generație de imprimantă industrială compozită 3D Markforged – rezultatul anilor de inovație în inginerie. Singurul său scop este de a furniza piese puternice și precise la fiecare printare.

Modul Vision și micrometru cu laser

FX10 are doi senzori optici montați pe cap de imprimare. Micrometrul laser alimentează Inspecția – validarea dimensională în imprimare – și calibrarea mașinii, în timp ce noul Modul Vision va captura imagini detaliate ale pieselor de calibrare pentru a determina și optimiza performanța imprimantei.

Ecran tactil mare

FX10 are un ecran tactil de 7 inchi. Utilizatorii pot începe construcții, pot monitoriza starea mașinii, pot controla manual mașina și pot începe rutine automate de calibrare, totul într-un singur loc.

Cameră de materiale avansată

O cameră de material din interior stochează patru bobine în compartimente sigilate individual și acceptă schimbarea automată a materialului și încărcarea rapidă a bobinei, reducând intervenția utilizatorului.

 

Cameră de construcție încălzită și pat de vid

FX10 are o cameră mare care se încălzește la 60 °C, utilă pentru imprimarea pieselor de înaltă calitate la viteză mare. Patul de vid din aluminiu este, de asemenea, încălzit și utilizează caneluri de precizie care sunt scanate de micrometrul laser pentru calibrare.

Cea mai avansată imprimantă 3D construită de Markforged până acum.

Dimensiuni fizice

Lățime       760 mm

Adâncime  640 mm

Înălțime    1200 mm

Greutate   109 kg /240 lbs

Volumul de construcție

Lățime         375 mm

Adâncime   300 mm

Înălțime      300 mm

Procesul de imprimare

Fabricarea filamentului fuzionat, armarea continuă cu fibre

Rezoluția stratului Z

125 μm – 250 μm

Suporturi de imprimare

Filament polimeric, fibre continue

Geometria părții interne

Umplere cu celule închise, cu armare continuă cu fibre

Suprafață de imprimare

Aluminiu prelucrat cu precizie

Materiale compatibile:

Onyx™

Fibră de carbon

Despre FX10
FX10 este următoarea generație de imprimantă industrială compozită 3D Markforged – rezultatul anilor de inovație în inginerie și progres tehnologic. Construit pe succesul Markforged X7, unicul său scop este de a furniza piese puternice și precise pentru fiecare imprimare. FX10 dispune de o nouă arhitectură modulară, proiectată pentru posibilitatea de actualizare și pentru senzori optici montați pe cap de imprimare, care pot verifica acuratețea dimensională a pieselor și pot evalua starea de sănătate și performanța dispozitivului. Utilizează calibrarea automată și schimbarea materialului, oferind o experiență de utilizator simplă, cu atingere redusă, care atenuează nevoia de operatori dedicați. Software-ul Markforged controlează fiecare aspect al FX10 – astfel încât utilizatorii pot trece rapid de la CAD la imprimare, pot partaja piese în organizația lor și pot monitoriza performanța flotei dintr-o locație centrală. FX10 este instrumentul versatil care vă sporește productivitatea și rentabilitatea în producție.

Materiale FX10

Fibră de carbon

*Mai multe materiale Markforged vor fi adăugate în timp.

Procesul de imprimare 3D compozit

Proiectare

Consolidare

Imprimare

Utilizare

EIGER

Software-ul de printare 3D Markforged, motorul Digital Forge

Eiger este soluția completă Markforged pentru construirea lanțului de instrumente aditive. Colaborați între echipe la construirea pieselor și lansați printuri la nivel global, pe o platformă ușor de utilizat, care se îmbunătățește continuu.

Aflați mai multe detalii despre planurile de abonamente Markforged!

 

 


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri