Previzualizați SOLIDWORKS 2023

SOLIDWORKS 2023 Beta este live! Acest fapt vă permite să previzualizați noutățile din ultima versiune.

Programul SOLIDWORKS Beta oferă clienților abonați și partenerilor profesioniști acces anticipat la următoarea versiune majoră a SOLIDWORKS.

SOLIDWORKS 2023 conține îmbunătățiri care ajută la eficientizarea și accelerarea proceselor de dezvoltare a produsului, de la concept până la producție.

Explorați în continuare felul în care noua versiune vă poate fi de folos.

Lucrați mai inteligent 

Reduceți volumul dvs. de lucru atunci când modelați și detaliați desene. Gestionați scenarii mai complexe de rutare electrică.

 • Detaliați desenele cu mai puțin efort, datorită capacității de optimizare pentru standardele de detaliere ANSI sau ISO. Potriviți automat afișarea modelului de ansamblu în vizualizările desenelor, afișând corect componentele transparente.
 • Modelați piese cu turboalimentare, având capacitatea de a controla valorile de translație și rotație, cu ecuații ce pot fi adăugate inclusiv la tabelele de proiectare.
 • Proiectați tabla cu ușurință, prin identificarea abaterii modelului grație alertelor automate ale senzorului.
 • Construiți cu ușurință structuri complexe prin gruparea colțurilor similare și aplicarea tăierii grupale, urmată de aplicarea automată a plăcilor de conectare.
 • Gestionați scenarii complexe de rutare electrică, dispunând de posibilitatea de a crea o reprezentare de fabricație precisă a designului, datorită noilor opțiuni de aplatizare, reorientare și afișare a firelor/conectorilor.

Lucrați mai rapid

Accelerați proiectarea ansamblurilor mari și fabricarea componentelor. Cum? Prin optimizarea modului automat, exportul de date simplificat și capacitatea de căutare mai rapidă BOM.

 • Accelerați proiectarea ansamblului mare cu opțiunea de optimizare automată a modurilor rezolvate și ușoare și repararea automată a referințelor cu privire la perechea lipsă.
 • Proiectați mai rapid ansambluri mari, dispunând de suport pentru multiplele condiții finale legate de caracteristicile de tăiere, evitând, în paralel, salvarea datelor de model rămase neschimbate.
 • Accelerați proiectarea ansamblurilor mari și fabricarea componentelor prin intermediul exportului de date simplificat, ce acceptă exportul componentelor ansamblului ca fișiere STEP separate.
 • Înregistrați o performanță de căutare îmbunătățită atunci când utilizați opțiunea Include sub-folders.
 • Găsiți mai rapid informațiile BOM prin filtrare și identificați rapid valorile suprascrise, folosind o culoare de evidențiere.

Lucrați împreună

Permiteți echipelor de proiectare mecanică, electrică, de calitate și de producție să lucreze mai bine împreună grație capacităților de gestionare a datelor mai rapide și mai sigure, precum și datorită proceselor simplificate de creare a documentației 2D și 3D.

 • SOLIDWORKS PDM: Comunicați mai eficient modificările datelor de proiectare, având, totodată, posibilitatea de a personaliza șabloanele de notificare PDM cu HTML. Ajutați echipele să partajeze și să gestioneze datele într-un mod productiv, datorită interfeței de utilizator simplificată pentru operațiunile uzuale, inclusiv adăugarea de fișiere, extragerea/înregistrarea fișierelor și folderelor ș.a. Actualizați mai rapid versiunile de fișiere SOLIDWORKS, folosind File Version Upgrade Tool când suprascrieți versiunea recentă.
 • SOLIDWORKS Inspection: Ameliorați colaborarea în echipă apelând la învățarea automată, pentru a extrage automat informații dintr-un PDF 2D și a vă crea raportul de inspecție. Bucurați-vă de flexibilitatea de a selecta și exporta rapoarte de inspecție numai pentru foile necesare ale unui desen.
 • SOLIDWORKS MBD: Comunicați mai clar designul ansamblului dvs. în 3D, cu posibilitatea de a vizualiza toate dimensiunile și vizualizările 3D, inclusiv dimensiunile caracteristicilor, dimensiunile de referință și adnotările DimXpert.
 • SOLIDWORKS Electrical: Creați, pe aceeași pagină, documentație hibridă, care implică desene, adnotări și rapoarte, incluzând liste de fire și tabele de rapoarte, cum ar fi BOM, pe orice desen de proiect electric. Afișați, într-o etichetă, informații de conectare despre o componentă. Ulterior, etichetele pot fi inserate dinamic în scheme.

Consultați site-ul web SOLIDWORKS 2023 Beta și conectați-vă cu alți utilizatori Beta din comunitatea SOLIDWORKS Beta.

Dacă doriți să previzualizați noua versiune online fără a descărca software-ului, o puteți face fără probleme.

Pentru a vă abona la newsletter și a descoperi ultimele noutăți din domeniul tehnologiei și industriei 3D, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

  Sunt de acord să primesc ultimele noutăți în domeniul

  3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii ,Evenimente, Cursuri


  Politica de prelucrare a datelor caracter personal
  Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.