MASSIVIT 5000 SERIES

O NOUĂ LIGĂ ÎN FABRICAȚIA ADITIVĂ DE ÎNALTĂ VITEZĂ

Imprimanta 3D industrială Massivit 5000 permite fabricația personalizată ultra-rapidă pentru industriile auto, feroviară, navală și alte industrii suplimentare. Bazată pe tehnologia dovedită de printare cu distribuire de gel (GDP) a Massivit, Massivit 5000 permite producătorilor și furnizorilor de servicii să producă rapid piese de utilizare finală la scară completă, aplicații de scule și prototipuri funcționale.

Printați piese industriale mari. Ultra rapid.

Tehnologia GDP larg utilizată de Massivit, instalată în peste 40 de țări, utilizează materiale polimerice fotosensibile care se întăresc instantaneu în timpul procesului de printare. Printați componente mari și complexe la o viteză de 30 de ori mai mare decât alte tehnologii. Creați piese compozite durabile și ușoare cu un minim de deșeuri. Produceți piese industriale din plastic armat cu fibră de sticlă pentru trenuri sau componente marine elegante și compozite.

Caracteristici avansate pentru eficiența fluxului de lucru

Mecanismul Dual de Materiale al Massivit 5000 vă permite să imprimați simultan cu materiale diferite pe fiecare cap de imprimare. Beneficiați de un software de tăiere a filelor ușor de utilizat cu pregătire automată a fișierelor. Aflați despre modurile de printare specializate ale sistemului.

Flexibitate supremă

Alegeți dintr-o gamă de grosimi de strat care să satisfacă atât aplicațiile de înaltă definiție, cât și cerințele strânse de timp: 0,5 mm, 0,8 mm, 1 mm, 1,3 mm, 1,5 mm. Beneficiați de o varietate de materiale de calitate industrială concepute pentru a satisface nevoile specifice ale industriei, inclusiv rezistența la flacără, rezistența la impact și transparență.

„Tehnologia 3D Massivit este un game changer – pur și simplu datorită vitezei și dimensiunii la care puteți printa piese gata de utilizare.”

–  Jason Rowe, Manager de vânzări, CNC World


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri