MATERIALE MASSIVIT 

Materialele avansate de turnare și printare 3D de la Massivit sunt concepute pentru a revoluționa producția, permițând producătorilor să printeze digital ceea ce anterior era „neprintabil”. Oferind proprietăți mecanice și termice ridicate, materialele Massivit de calitate inginerească permit producția ultra-rapidă de componente mari, cu orice complexitate, pentru industrii, inclusiv produse de automobile și de mobilitate, marină, apărare și produse de larg consum. Transformarea digitală este aici!

 

CIM 500

Primele matrițe izotrope printate 3D!

✔Izotrop                      ✔HDT ridicat 

✔CTE scăzut                ✔Material de turnare

 

CIM 500 este un sistem epoxidic modificat, de înaltă performanță, conceput pentru a fi utilizat cu sistemul de fabricație aditivă Massivit 10000. Folosind tehnologia revoluționară Cast In Motion de la Massivit, permite imprimarea directă a matrițelor industriale și a uneltelor pentru componentele compozite. Avantaje cheie: permite matrițe izotrope, printate 3D, HDT ridicat, expansiune termică relativ scăzută.

CIM 84

 

✔Ignifug                   ✔Material de turnare

 

CIM 84 este o rășină unică de printare 3D, conformă cu ASTM E84 Clasa A, gradul de incendiu cerut de studiourile de producție de top și parcuri tematice.

Clasa A este cel mai înalt rating posibil împotriva răspândirii flăcării și a fumului.

Disponibil pentru utilizare cu seria Massivit 10000, CIM 84 permite producția de mare viteză de afișaje experiențiale, recuzită și personaje pentru parcuri tematice, evenimente, producții de teatru și televiziune.

Materialul oferă un răspuns mult așteptat la cererea industriei de divertisment pentru fabricarea digitală, în conformitate cu reglementările privind ignifugare.

DIM WATER BREAKABLE

✔Water-breakable                ✔Bej

 

Dimengel WB (Water Breakable) este un material fotopolimer brevetat conceput pentru sistemul de fabricație aditivă Massivit 10000. Bazat pe tehnologia Cast In Motion, acest material avansat care poate fi spart de apă permite crearea de scule cu geometrii complexe și fabricarea personalizată fără structuri de susținere extinse. Este un material care poate fi îndepărtat prin scufundare într-o baie de apă sau decojit după expunerea la aburi sau prin orice alte mijloace mecanice.

DIMENGEL 20-FR

✔Ignifug

 

20-FR (DIM 20-FR) este primul gel termorezistent de printare 3D ignifug din lume pentru producția de piese mari. Permite clienților Massivit să îndeplinească cerințele esențiale de siguranță și performanță legate de inflamabilitate, în conformitate cu reglementările din industrie.

Polimerul respectă cel mai înalt standard pentru materiale ignifuge. Dezvoltat ca material premium pentru a fi utilizat cu imprimanta 3D industrială Massivit 5000, acest nou polimer foto ignifug deservește o gamă largă de industrii, inclusiv industria auto, marină, aerospațială, feroviară și scenic.

DIMENGEL 400

 

✔Rezistent la impact       ✔HDT ridicat     

✔Greu                                  ✔Performanță ridicată                      

Dimengel 400 este cel mai puternic și mai dur dintre materialele de înaltă performanță pentru printare cu gel Massivit. Rezistența sa la impact îl face ideal pentru cele mai exigente prototipuri funcționale și fabricație personalizată. Miezurile geometrice la scară completă pot fi printate 3D cu ușurință pentru aranjamente compozite. Jigurile și dispozitivele de fixare mari pot fi produse în câteva ore. Acest material fotopolimer are o temperatură ridicată de deformare la căldură (HDT), permițând producerea de piese mari care pot rezista la temperaturi ridicate.

DIMENGEL 110

 

✔Înaltă definiție     ✔Grad industrial     ✔Alb           

  

Dimengel 110 (DIM 110) este un gel fotopolimer brevetat care permite printare 3D de înaltă definiție a obiectelor solide, direct de pe imprimantă. Dezvoltat pentru a fi utilizat cu imprimanta 3D industrială Massivit 5000, DIM 110 facilitează piese, vârfuri și tavane neverticale fără suport.

 

DIMENGEL 100

 

✔Scop general     ✔Semi-translucid     ✔Alb           

  

Dimengel 100 (DIM 100) este un gel fotopolimer brevetat care permite modelelor să se întărească în timpul printării, furnizând obiecte solide direct de pe imprimantă. Acest material unic facilitează părțile, blaturile și tavanele fără suport, neverticale. Obiectele sunt goale, semitranslucide și pot fi iluminate.

 

DIMENGEL 90

 

✔Rentabil        

  

Dimengel 90 (DIM 90) este un derivat rentabil al lui DIM 100, oferind aceeași gamă largă de aplicații și opțiuni de finisare fără iluminare. Este un gel acrilic fotopolimer brevetat care permite modelelor să se întărească în timpul printării, furnizând obiecte solide direct de pe imprimantă. DIM 90 facilitează piese goale, blaturi și tavane neverticale fără suport.

 

DIMENGEL 300

 

✔Translucid    

  

Dimengel 300 (DIM 300) este un gel fotopolimer translucid pentru printare 3D pentru producția rapidă de piese mari. DIM 300 poate fi folosit cu toate imprimantele 3D Massivit. Este potrivit pentru mai multe industrii și facilitează o gamă largă de aplicații, cum ar fi prototipul translucid, verificarea designului, designul interior, arhitectura, afișajele scenice și o gamă largă de aplicații publicitare.


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri