Materiale de imprimare 3D pentru proiectarea și fabricarea bijuteriilor

Reproduceți cu certitudine configurații specifice, prelungiri ascuțite, suprafețe netede și detalii fine cu ajutorul Rășinilor Jewelry Resins Formlabs și a celei mai vândute imprimante 3D de stereolitografie pentru birou. Fluxul de lucru Formlabs sprijină bijutierii de la faza de proiectare, până la cea de luare a măsurilor clientului și turnarea propriu-zisă a bijuteriilor. Sunt ideale pentru extinderea rapidă a serviciilor și producției personalizate, pe măsură ce afacerea dvs. crește.

Duplicare prin turnarea cu ceară

Prototipuri detaliate

Matrițe vulcanizare

Rășini Castable Wax

Specificații tehnice

Rășini Castable

Specificații tehnice

Rășini Grey

Specificații tehnice

Rășini High Temp

Specificații tehnice

Rășină Castable Wax pentru detalii clare și turnare îngrijită de fiecare dată

Rășinile Castable Wax sunt umplute 20% cu ceară pentru turnare fiabilă, cu conținut zero de cenușă, având o ardere curată. Acestea captează cu precizie detaliile complexe, oferind o suprafață netedă pentru care este cunoscută imprimarea 3D prin tehnologia stereolitografică. Piesele tipărite sunt suficient de puternice, motiv pentru care nu necesită post-întărire. Perfecte pentru modele personalizate și duplicare prin turnare.

Compatibile cu Form 3 și Form 2

Geometrii delicate, precizie înaltă și maximă acuratețe

Rășinile Castable Wax  sunt recomandate pentru filigrane, încastrarea pavé a pietrelor prețioase și realizarea unor piese cu detalii de suprafață ornamentate, fără ca straturile să fie vizibile.

Un flux de lucru sigur și eficient pentru o ardere ușoară

Rășinile Castable Wax au în compoziția lor ceară, pentru o turnare ușoară și îngrijită. Descărcați Ghidul nostru de utilizare. Veți găsi în el instrucțiunile de turnare în timpul folosirii unui ciclu de ardere standard sau scurt.

Rășini pentru turnare Castable

Formula noastră originală pentru multiplicarea directă prin turnarea cu ceară.

Acest polimer pur necesită o ardere alternativă dintr-un program tipic pentru ceară.

Rășini Castable: Ghid de utilizare

Rășini Standard

Montare și prototipuri meticuloase

Finisajul mat al rășinilor Standard pune în valoare detaliile, făcând acest material ideal pentru prototiparea rapidă și eficientă a bijuteriilor. Suficient de robuste pentru a fi manipulate, purtate sau livrate unui client, rășinile Standard sunt excelente pentru accesoriile personalizate ieftine, eliminând orice griji care pot apărea înainte de turnare, atât în rândul clienților, cât și în cel al designerilor. Disponibile în variantele: Grey, Black, White și Clear.

Compatibile cu Form 3 și Form 2.

Webinar: Vânzarea bijuteriilor personalizate realizate cu imprimarea 3D

Rășini High Temp

Pentru modelarea cauciucului vulcanizat

Rășinile High Temp sunt suficient de puternice pentru a rezista la temperaturi și presiuni medii ale modelării cauciucului vulcanizat. Descărcați documentația tehnică pentru a afla cum să utilizați rășinile High Temp și Standard Formlabs pentru modelarea cauciucului vulcanizat, precum și în timpul procesului de vulcanizare la temperatura camerei (RTV).

Compatibile cu Form 3 și Form 2.

 Matrițe vulcanizare cauciuc cu imprimante 3D

Solicitați gratuit o piesă 3D

Convingeți-vă de calitatea Formlabs.

Vom livra o mostră gratuită direct la biroul dumneavoastră.

* Piesele 3D din imaginile utilizate au fost obținute de la: Lace by JennyWu (brățară florală), Tomas Wittelsbach (Craniu, inel de sirenă).


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri