Ce se întâmplă în Playground la 3DEXPERIENCE World 2024

3DEXPERIENCE World nu este doar o conferință; este o călătorie captivantă în domeniul inovației, al colaborării și al tehnologiei de ultimă oră. Printre numeroasele momente importante ale acestui eveniment, The Playground se remarcă ca un spațiu dinamic în care creativitatea nu cunoaște limite. În acest blog, vom explora minunile terenului de joacă de la 3DEXPERIENCE World și modul în care acesta promovează un mediu în care imaginația își ia zborul.

The Playground: un centru de inovație

The Playground de la 3DEXPERIENCE World este mai mult decât un spațiu fizic – este un amestec de idei, un refugiu pentru visători și un catalizator al inovației. Această zonă este concepută cu atenție pentru a încuraja participanții să se elibereze de constrângerile gândirii tradiționale și să exploreze posibilitățile nelimitate care apar atunci când creativitatea și tehnologia converg.

Expoziții interactive și demonstrații

Una dintre caracteristicile definitorii ale Playground (loc de joacă) este gama de exponate interactive și demonstrații live. Aici, participanții pot avea o experiență practică cu cele mai recente progrese în tehnologiile de proiectare și producție. De la configurații de realitate virtuală (VR) care transportă utilizatorii în medii digitale captivante până la platforme de proiectare colaborativă în timp real, Playground prezintă instrumentele care modelează viitorul dezvoltării produselor.

The Shop Floor

The Shop Floor (atelierul) este un epicentru plin de viață al inovației în producție, prezentând integrarea perfectă a tehnologiilor de ultimă oră, de la robotică avansată până la imprimarea 3D de ultimă generație. Participanții sunt tratați cu o experiență captivantă, asistând la călătoria transformatoare de la design digital la produse tangibile. Atelierul servește ca un laborator viu unde sunt puse în aplicare cele mai recente tehnici de fabricație, oferind o înțelegere practică a intersecției dintre designul virtual și producția fizică.

Vizitatorii pot explora modul în care gemenii digitali și tehnologiile de simulare îmbunătățesc procesele de producție, optimizând eficiența și minimizând erorile. Cu demonstrații live și expoziții interactive, zona The Shop Floor din Playground de la 3DEXPERIENCE World devine o manifestare tangibilă a temei conferinței – dând viață lumii digitale și revoluționând modul în care concepem, creăm și fabricăm în domeniul ingineriei și designului.

EDU Zone

Porniți într-o călătorie captivantă în viitorul educației și al inovației la 3DEXPERIENCE World 2024 și pregătiți-vă pentru o experiență originală în timp ce dezvăluim Zona EDU, un epicentru de proiecte inovatoare care vă vor redefini modul în care percepeți educația.

Scufundați-vă în două experiențe captivante. Imaginați-vă un tărâm al VR cu proiectul Campionilor „City-Caravan”, care vă duce să explorați un oraș virtual proiectat în colaborare de utilizatori, să măriți clădirile și să treceți între etaje folosind lifturi futuriste. Apoi, descoperiți aplicația DREAM, dezvoltată de Institutul Național de Cercetare al Aviației (NIAR), un instrument de puternic care vă permite să vă jucați cu datele într-un mod distractiv și captivant.

Mai mult, anul acesta patru echipe universitare super-inteligente își arată modelele proiectate de SOLIDWORKS. Rachete, mașini de curse, avioane – tot ceea ce vă place! Este ca o scurtă privire în viitorul geniului ingineriei.

Treceți pe lângă standul HR pentru sfaturi în carieră care vă pot lansa în stratosfera muncii. Și nu uitați să vă distrați la cabina  foto!

Alăturați-vă nouă pentru o aventură fantastică în Zona EDU de la 3DEXPERIENCE World, unde învățarea se întâlnește cu emoția, visele decolează, iar viitorul se dezvăluie chiar înaintea dvs. Nu ratați distracția!

Maker Zone

Maker Zone din acest an se pregătește să fie mai bună ca niciodată, cu accent pe experiențe practice și interactivitate inspirate de oferta 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS for Makers. Participanții vor avea privilegiul de a asista la o prezentare dinamică a roboților de luptă și oportunitatea unică de a-și crea proprii roboți. Într-o premieră interesantă, prezentăm o linie de asamblare a clădirilor Droid, care vă invită să vă proiectați și să vă construiți propriul droid.

De asemenea, suntem mândri să punem în evidență eforturile inovatoare ale Staff Makers@Dassault Systemes. Alăturați-vă nouă pentru o privire exclusivă la Our Next Make, un canal YouTube găzduit de Chin-Loo Lama și Sal Lama. Acest canal celebrează proiectele DIY care valorifică aplicațiile puternice din ecosistemul nostru SOLIDWORKS și 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS for Makers.

Networking Opportunities

Dincolo de tehnologie și inovație, Playground-ul servește ca un centru de rețea. Participanții pot intra în legătură cu persoane care au aceleași idei, potențiali colaboratori și influenceri din industrie. Atmosfera informală și dinamică a acestui loc creează cadrul perfect pentru a stabili conexiuni care se extind dincolo de limitele evenimentului. 

The Playground de la 3DEXPERIENCE World este mai mult decât un spațiu plin cu tehnologie de ultimă oră; este un teren propice pentru idei, colaborare și inspirație. Acesta întruchipează spiritul de inovație care definește conferința, oferind participanților instrumentele și experiențele de care au nevoie pentru a depăși limitele a ceea ce este posibil în lumea designului și a ingineriei. Pe măsură ce navigăm în peisajul în continuă evoluție al tehnologiei, The Playground este o dovadă a puterii creativității și a colaborării în modelarea viitorului.

Fiți mereu la curent cu ultimele noutăți din domeniul industriei și tehnologiilor 3D. Abonați-vă la newsletter.

    Sunt de acord să primesc ultimele noutăți în domeniul

    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii ,Evenimente, Cursuri


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal
    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.