CREAFORM împlinește 20 de ani

Inovații non-stop

În 2022, CREAFORM sărbătorește 20 de ani de pasiune, inovație și determinare!

20 de ani de schimbare constantă a regulilor și de stabilire a unor noi standarde în domeniul metrologiei portabile și al serviciilor de inginerie

20 de ani de furnizare a unei game de soluții B2B unice, performante și diferențiate, de măsurare dimensională și inginerie

20 de ani de creștere non-stop și de implementări globale

20 de ani ai lui David împotriva lui Goliat

În  douăzeci de ani de activitate, CREAFORM a reușit să facă toate aceste lucruri cu multă seriozitate și dedicație, iar aniversarea reprezintă momentul ideal pentru a lua o pauză, a privi retrospectiv și a le mulțumi tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea CREAFORM: angajați, acționari, distribuitori, parteneri de afaceri și, desigur, clienții din diverse industrii.

Cea de-a 20-a aniversare CREAFORM va fi dedicată viitorului, compania fiind conștientă că lumea e în continuă schimbare. Deloc întâmplător, motto-ul aniversar din 2022 este  Never Stop Innovating (Inovații Non-Stop), un îndemn menit să inspire, astfel încât ziua de mâine să devină mai bună, dar și să ofere plus-valoare tuturor angajaților, partenerilor de afaceri și utilizatorilor în următorii 20 de ani!

CREAFORM a planificat o serie de inițiative pentru 2022, în vederea recunoașterii contribuției angajaților săi, a loialității clienților, a sprijinului întregii comunități  și a moștenirii din domeniul metrologiei dimensionale. Una dintre aceste inițiative este lansarea unei noi secțiuni web CREAFORM 20, care va fi făcută publică pe 14 iunie 2022, ziua de naștere oficială a mărcii CREAFORM. Noua secțiune web va evidenția reperele importante care au transformat compania în cea pe care o cunoaștem astăzi, reunind experți din industria de metrologie și inginerie, care își vor împărtăși viziunile despre unicitatea CREAFORM și vor oferi, de asemenea, perspective asupra filozofiei companiei.

Fiți alături de CREAFORM la cea de-a 20-a aniversare, în căutarea unor inovații fără sfârșit!

 

 

#Creaform20  #NeverStopInnovating  #HappyBirthdayCreaform

Compania are o serie de activități planificate pe parcursul anului 2022. Scopul acestora este de a prezenta impactul pe care ingineria și tehnologia CREAFORM le-au avut în diverse industrii, generând un viitor mai promițător pentru toți partenerii, clienții și utilizatorii.

CREAFORM lucrează la niște lucruri incredibile și vă invită să vă alăturați campaniei majore pentru a le descoperi.

Descoperiți ultimele știri din domeniul industriei și tehnologiilor 3D. Abonați-vă la newsletter.

    Sunt de acord să primesc ultimele noutăți în domeniul

    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii ,Evenimente, Cursuri


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal
    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.