Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Webinar 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS – BIODAPT DEMO

29 iunie, 2023 @ 11:00 am - 12:00 pm

Flux de lucru fluid: Datorită integrării între 3DEXPERIENCE și SOLIDWORKS. Veți putea transfera modele și desene de executie fără efort, asigurând astfel o continuitate și o eficiență sporită în proiectele dvs. Odată încarcate, acestea vor putea fi integrate şi dezvoltate în aplicaţii din platforma 3DEXPERIENCE, precum 3Dsculptor, integrând astfel in fluxul de lucru mai multe soluţii CAD pentru a asigura un spectru mai larg de opţiuni în dezoltarea produselor.

Colaborare în timp real: Veți explora posibilitatea de a lucra în echipă, de a partaja idei și de a colabora în timp real prin intermediul 3DEXPERIENCE. Veți putea accesa modelele dvs. din orice locație și veți beneficia de feedback imediat, contribuind la luarea deciziilor informate și la îmbunătățirea calității proiectelor.

Optimizare și simulare: Conectând SOLIDWORKS la instrumentele avansate de optimizare și simulare disponibile în 3DEXPERIENCE veți putea testa și valida proiectele înainte de producție, reducând astfel costurile și timpul necesar dezvoltării produsului final.

Participați la webinar pentru a vedea demo-ul LIVE.

 

Pentru înregistrare accesați link-ul.

Detalii

Dată:
29 iunie, 2023
Oră:
11:00 am - 12:00 pm
Eveniment Category:

Organizator

CadWorks
Phone
0351 179 272
Email
marketing@cadworks.ro
Vezi site-ul web Organizator