Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Webinar 3DEXPERIENCE SIMULIA – MODSIM EXCAVATOR

22 iunie, 2023 @ 11:00 am - 12:00 pm

Resemin, un nume renumit în sectorul echipamentelor grele, și-a asumat de mult angajamentul de a oferi soluții inovatoare pentru a răspunde nevoilor în continuă evoluție ale industriei. Colaborarea recentă cu SIMULIA, software-ul de simulare lider în industrie, a adus o nouă eră de capacități de proiectare, analiză și optimizare.

Simularea a devenit o unealtă neprețuită pentru inginerii din diferite industrii, permițându-le să modeleze și să testeze virtual designurile lor înainte de a le construi fizic. SIMULIA, cu tehnologiile sale avansate de simulare, îi împuternicește pe ingineri să simuleze condiții reale, să prezică performanța, să optimizeze designurile și să accelereze procesul de dezvoltare.

Iată doua aspecte importante:

1. Analiză Structurală Realistă: SIMULIA permite inginerilor să simuleze comportamentul echipamentelor grele în diferite condiții de încărcare, vibrații și stres. Prin prezicerea precisă a performanței structurale, Resemin poate optimiza designurile pentru a îmbunătăți siguranța, durabilitatea și eficiența.

2. Prototipare Virtuală: Prin simularea comportamentului fizic al prototipurilor, Resemin poate reduce semnificativ timpul și costurile asociate prototipării fizice.

 

Pentru înregistrare accesați link-ul.

Detalii

Dată:
22 iunie, 2023
Oră:
11:00 am - 12:00 pm
Eveniment Category:

Organizator

CadWorks
Phone
0351 179 272
Email
marketing@cadworks.ro
Vezi site-ul web Organizator