Livrați piesele mai rapid cu Mark Two și Onyx Pro Turbo Print

Markforged a dublat viteza de printare a imprimantelor Mark Two și Onyx Pro Gen 2!

Mark Two și Onyx Pro Turbo Print este un nou mod de printare cu înălțimea stratului de 250 µm pentru imprimantele Mark Two și Onyx Pro Gen 2, care are ca rezultat creșterea vitezei de printare de până la 2x, comparativ cu setările de imprimare de 200 µm. Vitezele de printare de până la două ori mai rapide înseamnă că piesele sunt livrate mai rapid, debitul imprimantei este crescut și iterațiile de proiectare sunt finalizate mai repede, rezultând profit mai mare și un ROI crescut.

Turbo Print este deosebit de valoros dacă aveți o utilizare ridicată a imprimantei, operați o fermă de imprimante 3D, aveți nevoie să produceți piese MRO sau să răspundeți rapid la schimbările de linie din fabrică sau dacă printați iterații de proiectare.

Și, în plus, piesele imprimate la 250 µm păstrează aceeași calitate a finisării suprafeței ca piesele imprimate la 200 µm.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comparații timp de printare și finisare a suprafeței: 200 µm și 250 µm.

Printarea mai rapidă are mai multe beneficii. Printarea de până la 2 ori mai rapidă înseamnă:

 • Piesele sunt realizate mai rapid chiar atunci când aveți nevoie de ele.
 • Dezvoltarea produsului este accelerată și termenele sunt reduse.
 • Atelierele primesc MRO (maintenance, repair, and operations) la cerere și piesele de schimb sunt realizate mai rapid.
 • Atelierele sunt mai productive și pot accepta mai multe locuri de muncă.

Rata de producție crescută pentru o piesă tipică realizată cu Turbo Print.

Cum să obțineți Turbo Print

Mark Two și Onyx Pro Turbo Print sunt compatibile cu dispozitivele Gen 2, acceptă filamentul Onyx și nu necesită modificări hardware. Imprimantele online compatibile Mark Two și Onyx Pro necesită o actualizare de firmware. Utilizatorii offline Eiger cu licențe active vor primi această funcție într-o viitoare actualizare trimestrială a software-ului.

Din cauza limitărilor hardware, Turbo Print nu este compatibil cu imprimantele desktop Gen 1 sau Gen 2 Onyx:

 • Imprimantele Gen 1 Onyx One, Gen 1 Onyx Pro și Gen 1 Mark Two sunt incompatibile deoarece extruderul Gen 1 nu are suficientă forță de împingere a filamentului, iar cablajul din imprimantă nu acceptă extruderul Gen 2, așa că nu este posibilă schimbarea extruderului.
 • Imprimantele Onyx One Gen 2 nu au un încălzitor cu fibre, care este necesar pentru a genera căldura necesară pentru a topi plasticul suficient de rapid pentru imprimarea de 250 µm.
 • Este ușor să-ți dai seama dacă imprimanta ta este Gen 1 sau Gen 2. Privește pur și simplu eticheta produsului de pe spatele dispozitivului.
 • Deși am încetat să mai vindem desktop-uri Gen 1 în 2019, acestea vor continua să primească asistență până la 31 decembrie 2026, dacă sunt acoperite de un plan de asistență activ sau în garanție.

Discută cu un specialist despre Turbo Print!


  Politica de prelucrare a datelor caracter personal

  Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


  3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri