Markforged – inovații în continuă dezvoltare

Markforged – inovații în continuă dezvoltare

A început 2019 – un prilej bun să aruncăm o privire la anul care a trecut și la toate realizările incredibile pe care le-a adus.

O restrospectivă a lui 2018

În 2018 am crescut mult. De la mărirea echipei Markforged până la lansarea noului material, H13 Tool Steel, există nenumărate motive pentru a ne mândri. Am livrat modelul Metal X pe tot globul. Am fost nominalizați de Forbes în clasamentul The Next Billion-Dollar Startups 2018. Am ajuns în top 10 Deloitte’s Fastest 500 – un clasament care cuprinde cele mai rapide și performante tehnologii. Însă 2018 nu a fost doar despre noi, ci și despre voi, clienții noștri. Împreună am realizat lucruri uimitoare. Abia așteptăm să ne autodepășim în noul an.

Utilizatorii Markforged: inventivitate fără limite

În aprilie 2018, am început să livrăm Metal X, o unealtă capabilă să tipărească, utilizând oțel inoxidabil 17-4 PH. În jumătate de an, peste 100 de imprimante Metal X au fost livrate în diverse țări. Din momentul achiziționării, companiile au avut beneficii vizibile. Angus 3D din Scoția a redus, grație imprimantei Metal X, cantitatea deșeurilor de producție.  Producătorul american de unelte industriale, Stanley Black and Decker, a economisit, datorită Metal X, 48% din costurile de producție, iar Dixon Valve a utilizat, cu succes, imprimarea metalică pentru uneltele care pot fi montate la capătul brațului robotic (sisteme de prehensiune).

Odată cu introducerea oțelului H13, dar și a altor materiale metalice care urmează să apară în curând, o serie de aplicații noi vor fi disponibile, gata oricând să vă dea o mână de ajutor, transformându-vă ideile în realitate.

De altfel, luna noiembrie a surprins cele mai inovative creații ale utilizatorilor Markforged, în timpul Customer Part of the Month – o competiție în care utilizatorii noștri sunt invitați să prezinte cele mai interesante produse realizate cu ajutorul tehnologiilor Markforged. Am văzut brațe robotice printate în Vegas. Dispozitive de prindere pentru mașini unelte, fabricate în Canada. Dispozitive de ștanțare produse în Carolina de Sud. Cleşti și manipulatoare pentru roboți, imprimate în Suedia. Originalitatea tuturor ne-a bucurat enorm și profităm de ocazie pentru a felicita încă o dată câștigătorii competiției:  Hunter College High School!

Suntem atât de impresionați de gama largă de aplicații realizate și abia așteptăm să vedem ce va aduce anul 2019!

Din Boston la Frankfurt pentru TCT

Cu ocazia celei de-a cincea aniversări, care a avut loc în iunie, am găzduit un eveniment pentru utilizatorii noștri din districtul portului din Boston. Am fost încântați să auzim utilizatorii Markforged povestindu-ne despre modul în care au reușit să schimbe, grație tehnologiilor 3D, procesele standard de producție. Lista evenimentelor nu s-a oprit aici. De la TCT din Germania, până la IMTS din Chicago, am fost destul de norocoși să ne întâlnim cu mulți dintre dvs., să ne bucurăm de entuziasmul dumneavoastră, ori de câte ori ne-ați arătat uneltele, dispozitivele sau produsele finite pe care le-ați realizat, și să vă răspundem la toate întrebările.

Ce urmează?

Avem planuri mari pentru 2019.  Începem noul an îndreptându-ne la CES, Las Vegas, pentru a prezenta imprimantele noastre și câteva piese noi și interesante, realizate cu scop demonstrativ. De asemenea, în următoarele câteva luni, vom introduce noi materiale, oferindu-vă și mai multe oportunități, dar și posibilitatea de a vă facilita procesul de producție.

2018 a fost un an minunat, lucru pentru care vă mulțumim. Să-l facem pe 2019 să fie excepțional!

 

Articol preluat de pe blogul Markforged