MASSIVIT 10000 SERIES

PRINTEAZĂ MATRIȚE INDUSTRIALE PENTRU COMPOZITE. RAPID.

Sistemul de fabricație aditivă Massivit 10000 este conceput pentru a depăși blocajele producției de matrițe pentru fabricarea compozitelor. Aflați cum să printați digital matrițe izotrope de calitate industrială în 80% mai puțin timp. Pentru orice design complex.

 

Massivit 10000-G – transformarea producției de piese mari

Massivit 10000-G combină întreaga gamă de aplicații de scule la scară largă disponibile pe Massivit 10000 cu aplicații extinse Gel Dispensing Printing pentru fabricarea personalizată și prototiparea funcțională.

 

Automatizați-vă producția de matrițe

Procesele convenționale de producție a matrițelor – indiferent dacă implică plăci epoxidice, matrițe din placaj sau scule din aluminiu – tind să fie lente, costisitoare și să se bazeze pe muncă manuală. Massivit 10000 aduce transformarea digitală în arena materialelor compozite. Printați direct matrițe industriale, eliminând astfel necesitatea unui șablon.

Prima matriță izotropă printată 3D

Spre deosebire de pelete termoplastice și materiale de filament, materialul de turnare pe bază de epoxi de la Massivit, CIM 500, oferă legături moleculare complet reticulate între intervalele de turnare, oferind o adevărată matriță izotropă. CIM 500 oferă, de asemenea, o temperatură ridicată de deformare a căldurii (HDT) și un coeficient scăzut de dilatare termică (CTE).


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri