O previzualizare a atelierului 3DEXPERIENCE World 2022

În ultimii ani, atelierul de la 3DEXPERIENCE World Playground s-a dezvoltat rapid, devenind locul în care participanții se pot aduna pentru a afla despre procesele de fabricație și a vedea în acțiune cele mai noi tendințe în CNC și automatizare.

Articolul de față este un scurt voiaj virtual în zona atelierului, prezentând lucrurile cu care vă veți întâlni aici.

În zona de recepție, participanții vor putea să vadă și să ofere feedback cu privire la o nouă capacitate de operațiuni de afaceri din platforma 3DEXPERIENCE. Aplicația, bazată pe cloud, va permite companiilor să-și conducă afacerile de oriunde, oricând.

Urmează două mașini de producție de la Doosan Machine Tools: o freză 4+1 axe și un strung cu capacitate strunjire/frezare cu nouă axe. Cu siguranță nu veți dori să ratați viteza cu care pot fi realizate piesele prin procesele tradiționale de fabricație subtractivă.

Tormach va prezenta câteva componente prototip de freză 1100mx, dar și o nouă formă de tăiere prin intermediul  plasmei CNC Tormach – un dispozitiv cu adevărat uimitor, care permite oricui să fabrice componente de înaltă calitate. Totodată, la 3DExperience World 2022, Tormach va găzdui în atelier sesiuni CNC 101, pentru a-i familiariza pe participanți cu CNC-urile în timpul evenimentului. 

Automatizarea nu este competitivă în lumea producției fără robotică. Așa că anul acesta vor fi două stații pentru robotică. Prima este un braț robotic de sudură și control pentru mașina F9 programat cu Robotica DELMIA. A doua stație va fi un Cobot care va permite interacțiunea cu participanții. Dacă doriți să aflați mai multe despre automatizare și robotică, acesta este locul potrivit, deoarece la eveniment vor fi prezenți specialiști de la echipa de robotică 3D Experience și Wichita State Lab care vor răspunde la întrebările dvs.

Un alt domeniu de interes din cadrul atelierului este comunicarea. Orice companie care dorește automatizarea trebuie să aibă o comunicare constantă și clară între echipe. Deloc întâmplător, în atelier vor exista monitoare cu ecran tactil care vor prezenta 3DLean, dezvăluind modul în care această aplicație poate îmbunătăți colaborarea între organizație și lucrătorii săi, inclusiv comunicarea la distanță. 

Participați virtual gratuit!

Echipa 3DExperience a decis că toată lumea poate participa virtual la 3DEXPERIENCE World 2022… gratuit. Beneficiile sunt numeroase! Participanții virtuali vor avea acces la:

 • Sesiuni generale
 • Peste 130 de sesiuni de lucru
 • Peste 30 de sesiuni de întâlnire
 • Experiențe live din Atlanta
 • Examene de certificare
 • Oportunitatea de a discuta cu sponsorii
 • Acces la platforma 3DEXPERIENCE Playground
 • Participarea la Model mania

Nu ratați 3DExperience World 2022. Experimentați cel mai mare eveniment SOLIDWORKS al anului din confortul propriei case sau birou.

Înregistrați-vă astăzi și haideți virtual în Atlanta!

Pentru mai multe informații din domeniul tehnologiilor 3D abonați-vă la newsletter.

  Sunt de acord să primesc ultimele noutăți în domeniul

  3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii ,Evenimente, Cursuri


  Politica de prelucrare a datelor caracter personal
  Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.