Saga companiilor CAM care dispar…

În ultimii 10 ani, toți concurenții CAM ai SolidCAM au dispărut, înghițiți de conglomerate mult mai mari. Este clar că aceste companii CAM s-au vândut pentru că nu aveau încredere în viitorul produselor lor CAM și au decis să renunțe la cursă.

Conglomeratele care au colectat toate aceste produse CAM au acum problema majoră de a decide ce produse să se concentreze asupra dezvoltărilor lor viitoare și impulsul lor de marketing și vânzări.

Drept urmare, multe dintre aceste produse CAM suferă de neglijență și se ofilesc – o mare problemă pentru clienții CNC care lucrează cu ele de mult timp! De asemenea, suportul tehnic și postprocesor, o necesitate pentru CAM-ul de succes, se degradează considerabil.

Ultimul nostru competitor major, MasterCAM, a abandonat recent și a fost achiziționat de Sandvik.

În timp ce toate celelalte sisteme CAM s-au vândut, SolidCAM va rămâne un lider independent și puternic pe piața mondială CAM, asigurându-se de dezvoltarea continuă a produsului nostru SolidCAM, cu tehnologia sa uimitoare iMachining, pentru a sprijini toate progresele de pe piața de prelucrare CNC în Sim5X, Advanced Mill-Turn și Swiss și ne asigurăm că oferim cel mai bun suport tehnic și postprocesor clienților noștri cu ateliere producătoare de mașini.

    Sunt de acord să primesc ultimele noutăți în domeniul

    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii ,Evenimente, Cursuri


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal
    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.