SolidCAM 2021 – the future of CAM

Ascultarea și înțelegerea nevoilor clienților este un principiu adânc înrădăcinat în „ADN-ul” SolidCAM. După o perioadă de dezvoltare de trei ani, SolidCAM 2021 a fost lansat și prezentat în cadrul unui eveniment online unic: „SolidCAM World 2021 – Virtual Summit”. Pentru prima dată la un astfel de eveniment, nu doar SolidCAM și revânzătorii din întreaga lume, ci și toți clienții și potențialii interesați, au fost invitați să participe în direct la eveniment. Înregistrările acestui eveniment important pot fi găsite la: https://www.solidcam.com/solidcam-summit/

 

Noutăți

A fost introdus noul „ToolKit” de gestionare a instrumentelor SolidCAM, pe lângă numeroase alte dezvoltări. În noul ToolKit, acum este posibil să importați datele 3D ale instrumentelor fără probleme, inclusiv port-scule, direct din bazele de date de pe cloud ale producătorilor. Scopul a fost de a face procesul de asamblare a sculelor cât mai ușor posibil pentru utilizator. Pe baza modului în care sunt asamblate sculele în viața reală, noul ToolKit oferă posibilitatea de a asambla uneltele, suporturile acestora și alte componente suplimentare, exact așa cum se face, atunci când uneltele sunt asamblate în atelierul de mașini.

De asemenea, funcții noi au fost implementate în SolidCAM 5 Axe, micșorând semnificativ timpul necesar programării CAM. Aceste noi funcții includ SolidCAM Edge Breaking, care detectează automat toate marginile care urmează să fie debavurate și creează o traiectorie a sculei fără coliziune. Funcția SolidCAM Edge Trimming poate fi utilizată în special în industria compozitelor, pentru a elimina materialul în exces în timpul fabricației. O altă funcție disponibilă pentru toți clienții SolidCAM 5 Axe care au abonament este SIM5X Auto 3 + 2 Roughing, care degroșează automat piese din toate părțile posibile, fără nicio intervenție manuală a operatorului.

 

A fost lansat și noul SolidCAM Simulator, care oferă o simulare grafică uimitoare a tuturor operațiunilor SolidCAM. Acest program oferă simulări multi-channel și combină toate modurile simulărilor anterioare SolidCAM, într-o singură interfață integrată, ușor de utilizat.

O nou venit în această versiune este CIMCO Edit Professional, care a fost integrat direct în SolidCAM, pentru a oferi utilizatorilor unul dintre cei mai avansați editori de coduri G de pe piață. Unul dintre avantajele CIMCO Edit care fac acest program foarte util pentru clienții SolidCAM este un export de informații fără probleme.

SolidCAM Mill-Turn și funcționalitatea Swiss au fost îmbunătățite și mai mult în SolidCAM2021. SolidCAM oferă astăzi singura soluție integrată SolidWorks, care suportă toate mașinile CNC multi-channel Mill-Turn și Swiss Type.

 

 

Dr. Emil Somekh, fondator și CEO SolidCAM, este încrezător că SolidCAM pune noi baze pentru viitorul CAM. „Am revoluționat deja lumea prelucrărilor cu iMachining și o vom face din nou cu proiectul nostru actual – Capture Best Practices bazat pe AI. În următoarele versiuni, SolidCAM va fi echipat cu inteligență artificială la o scară fără precedent. Această tehnologie este în prezent o noutate pe piața CAM și urmărim în mod consecvent acest obiectiv.”.

Michael Leditzky, COO tehnic al SolidCAM Germania, este convins că, pe lângă software-ul CAM excelent, serviciul și asistența trebuie oferite la cel mai înalt nivel. La SolidCAM, acest lucru este asigurat de echipe de asistență globale și locale, compuse din experți CAM în prelucrări CNC și SolidCAM, care asistă clienții, atât online, cât și la fața locului, cu privire la întrebări tehnice și sarcini complexe de producție și post-tasks.

 

Pentru mai multe informații despre SolidCAM, vizitați solidcam.com sau forum.solidcam.com.

În plus, SolidCAM oferă varianta de a încerca gratuit programul timp de 60 de zile, putând fi descărcat direct de pe site-ul web.

    Sunt de acord să primesc ultimele noutăți în domeniul

    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii ,Evenimente, Cursuri


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal
    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.