Beneficiile Digital Forge

Care este cheia succesului pentru producătorii de azi? Lucrând cu peste 10.000 de clienți, Markforged susține că e vorba de  adoptarea unor procese eficiente și fiabile, menite să realizeze piesele necesare rapid, ușor și economic, direct acolo unde e nevoie de ele.

Deloc întâmplător, Markforged a construit o suită de tehnologii de fabricație aditivă (AM), precum și platforma Digital Forge, pentru ca beneficiile producției aditive să fie fezabile și accesibile, chiar și pentru cele mai solicitante provocări de producție. Digital Forge este o platformă completă de producție aditivă, constând din imprimante industriale 3D, software de întreprindere cu instrumente de îmbunătățire a proceselor, dar și o gamă largă de materiale industriale.

De ce ar trebui, ca producător, să optați pentru Digital Forge? Citiți acest articol și descoperiți numeroasele sale beneficii unice.

Beneficiile Digital Forge

Forță de neegalat. Doar Markforged oferă un proces unic brevetat de fibre continue, pentru a produce piese rezistente rapid, la costuri reduse. Procesul de armare continuă cu fibre (CFR) poate produce piese compozite la fel de rezistente ca aluminiul 6061 T6 .

Fiabilitate de clasă mondială. Imprimantele Markforged au un timp de funcționare ridicat, precizie a pieselor și rate scăzute de eșec. Imprimantele includ senzori pentru a monitoriza starea mașinii și pot funcționa nesupravegheat. Părțile terțe raportează 99,5% rate de succes a tipăririi.

Prototipare și producție pe aceeași platformă. Performanța ridicată și calitatea finisajului suprafeței pieselor fac din imprimantele Markforged o soluție ideală pentru fiecare etapă a ciclului de viață al produsului. Producătorii de top folosesc Digital Forge pentru a imprima piese de uz final, piese pentru producție, prototipuri sau scule.

Control de calitate încorporat. Doar Markforged oferă, la bord, inspecție laser la nivel de microni, pentru cea mai bună acuratețe și repetabilitate. Dispuneți de imprimare de înaltă rezoluție atât în înălțimea stratului (50 microni), cât și în acuratețe x/y (50-120 microni).

Software de întreprindere și securitate. Software-ul activat în cloud, pentru utilizarea la scară globală, permite accesul la un program aditiv cuprinzător. Oferă vizibilitate cu gestionarea flotei, tablou de bord BI integrat, furnizare și gestionare a utilizatorilor, auditare și raportare. Capabil de MFA (autentificare multi-factor) și SSO (single sign on). Deschideți API-uri pentru integrarea sistemului.

Singura platformă de producție aditivă alimentată de învățare a flotei AI. Platforma cloud folosește date de la 10.000 de imprimante conectate și peste 10 milioane de printuri finalizate, ceea ce face ca imprimantele Markforged să fie mai inteligente, prin actualizări software OTA (over-the-air).

Certificare ISO/IEC: 27001 și ISO: 9001. Digital Forge este cea mai sigură platformă de producție aditivă din lume și prima care a obținut certificarea ISO/IEC: 27001 pentru securitatea informațiilor! Certificarea ISO: 9001 indică un management eficient al calității în livrarea produselor Markforged.

Imprimante 3D puternice, pentru compozite de înaltă rezistență

Fabricați compozite rezistente, cu seria mică, dar puternică, pentru desktop (Onyx One, Onyx Pro, Mark Two), sau măriți randamentul cu FX20.

Markforged este prima companie care a produs imprimante 3D capabile de armătură continuă cu fibre (CFR) în părți. Ce înseamnă acest lucru? Puteți imprima piese compozite suficient de puternice pentru a înlocui metalul prelucrat.

Imprimați piese, fiind siguri că vor fi funcționale. Fibrele de carbon sunt capabile să îmbunătățească proprietățile mecanice și calitatea imprimării materialelor termoplastice imprimate 3D. Fibrele continue pot crește și mai mult rezistența pieselor.

Cea mai accesibilă imprimare metalică 3D

Fabricarea filamentelor de metal topit (metal FFF) este primul proces de fabricație aditivă care face fabricarea metalelor rapidă, rentabilă și ușor de utilizat .

Imprimați 3D o gamă largă de metale industriale – oțel inoxidabil, oțel pentru scule, cupru pur și Inconel – fără a fi nevoie de operatori calificați, sau de echipamente individuale de protecție. Spre deosebire de alte procese de fabricare a aditivilor metalici care utilizează pulbere liberă, utilizarea pulberii legată face ca sistemul Markforged Metal X să fie mai sigur și mai ușor de utilizat.

Jet de liant precis, scalabil. Metal cu randament ridicat, fără scule

În vara anului 2022, Markforged a achiziționat Digital Metal, adăugând la Digital Forge o soluție de top de jet de liant. PX100 este o platformă precisă, fiabilă, capabilă să fabrice mii de piese complexe de uz final. Datorită ei, companiile pot aduce pe piață produsele mai rapid, cu investiții mai mici, controlând simultan mijloacele proprii de producție.

Tehnologiile tradiționale de producție în masă necesită timp. În plus, vin la pachet cu problemele inerente asociate cu furnizorii terți. PX100 de la Markforged deblochează producția de metal în volum mare, oferind producătorilor o soluție fiabilă și directă pe care o pot controla. Acest lucru înseamnă agilitate sporită și timp rapid de lansare pe piață.

Software sigur, ușor de utilizat

Deblocați aplicații noi și îmbunătățiți procesele de lucru prin intermediul software-ului slicer securizat și ușor de utilizat, a integrărilor și instrumentelor inteligente de automatizare.

Software-ul Eiger  simplifică și grăbește configurarea setărilor de imprimare pentru piesele dumneavoastră. Stocați piesele ca inventar digital și imprimați oriunde în rețeaua de imprimante 3D a organizației dvs. Eiger dispune de procese sigure de autentificare și de gestionare a utilizatorilor (la nivel de întreprindere).

Markforged construiește prima stivă de producție aditivă complet integrată, care se va potrivi cu modul în care fabricați piesele în prezent. Inovațiile software vor permite integrări, inclusiv:

→ Integrari MES prin API-uri deschise

→ Import/Export integrări din CAD și FEA

→ Tablouri de bord în aplicație și API pentru a urmări performanța flotei

Instrumentele software disponibile pe Digital Forge vă permit să livrați piese de încredere rapid, fără forță de muncă sau resurse hardware suplimentare. Testați și validați performanța pieselor în Eiger, înainte de a imprima cu funcția inteligentă a simulatorului de imprimantă 3D, sau utilizați inspecția piesei, bazată pe AI, pentru a verifica acuratețea pieselor în timpul imprimării.

Impactul asupra utilizatorilor

Peste 10.000 de clienți din peste 70 de țări folosesc platforma Digital Forge pentru a accelera inovația, a îmbunătăți procesele de producție și a prelua controlul asupra lanțurilor de aprovizionare.

Resursele clienților, cum ar fi Markforged University, îi ajută pe utilizatori să beneficieze de întregul potențial al investiției lor.

Aflați mai multe despre Digital Forge

Nu uitați să vă abonați la newsletter. Rămâneți la curent cu ultimele noutăți din universul industriei și tehnologiilor 3D.

    Sunt de acord să primesc ultimele noutăți în domeniul

    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii ,Evenimente, Cursuri


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal
    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.